Септември в Норвегия

Една от най-рядко населените европейски страни, трета по богатство в световен мащаб, Норвегия вече два пъти гласува „против“ на референдуми за присъединяване към ЕС. Каним ви на кратка есенна разходка из родината на ските.

Facebook коментари

Бинар коментари (13) :

 1. Невероятна красота чистота и спокоѝствие .

 2. Имам приятели, смесени бракове, които живеят и там, и тук, повече там. Вярно е, че стандартът е много висок и като остарееш можеш да разчиташ в много голяма степен на помощта на държавата, но си мисля какъв е смисълът да живееш на 70, 80 или 90 години, а целият ти живот преди това е минал в строги икономий. Един млад швейцарец живеещ в България каза така – там има дисциплина, ред, чистота, пари и пр., но тук има живот. Приятелте ни от Норвегия казват, че там златарските магазини нямат решетки, но магазините за алкохол имат. И самите те за да „връзват“ бюджета, ходят да пазаруват в Дания. Не им завиждам за нищо, а природата винаги мога да отида за малко да я разгледам.

 3. Спокойно де! Малката кока-кола в магазина е само 4 лв., а голямата 6! :)

 4. скуката зависи от вътрешната ти нагласа за усещане на нещата от живота!може да си сред карнавала в Рио и пак да ти е скучно!интелигентните хора не скучаят!те търсят хубавото и в най-дребните неща- усмивката, цветето, хубавите книги….?!

 5. Да си недоволен от Норвегия,значи си боклук където и да идеш по света. А тогава никой не може да ти помогне.. Като не ви харесва тук, заминавайте на друго място.. но там май още повече няма да ви хареса защото боклуците дом нямат .. Опитайте в Сомалия бе велики нещастници дето плюете всичко що е подредено и цивилизовано … Успех !!!

 6. Сигурно на море тук изпращат онези които не искат да ги видят там в лоша форма………

 7. Аз живея в Норвегия и мога да кажа, че е най-скучното място на света. Тук времето сякаш е спряло.Хората от работа се прибират в къщи. Почти е невъзможно да се познаеш.

 8. Красиво е на снимките, но ми звучи доста скучно и чак „зловещо“ подредено. Прилича ми на една перфектна казарма. Май средиземноморския начин на живот е по-приемлив.

 9. skuka kato zapochne sega che do na prolet CHAK

 10. Браво пак ние сме „най добрите “ при нас социалния живот 100% и не се самоубиваме от скука а от глад и мръсотия. Но нищо ние сме най умните…….

 11. По отношение на чистотата..мога да кажа,че масово норвежците са дори мърляви(говоря за чистотата на дома/жилището) друг е въпроса, че имат закони и самосъзнание за опазване на природата и чистотата навън

 12. do Metody: Neshto ne sa ti nared faktite, predi da govorish mojeshe da proverish, kakto mojesh da vidish Norvway izobshto ne e na purvo mqsto po samoubiystva i Bulgaria q izprevarva s 5 mesta!!!

 13. А защо никой не пише ЗА социалния живот Който е 0 % и за скуката която 99 % няма такава държава наистина :) :) :) Спокойствието направо е убиствено наистина затова е на първо място по самоубиства :)