5 причини да се държиш грубо и просташки с жените

angry-1431096

Да си кавалер не само че не е модерно, но никога не и било ценност по тези географски ширини. Въпреки това имаме щастието да познаваме умни, хубави, възпитани, добри, свестни и съответно сексапилни мъже, които знаят как да подходят към една дама, независимо от ситуацията. Да са живи и здрави.

За жалост обаче, под път и над път човек се сблъсква и с онзи, другия тип същества. Типичният нещастен грубиян, който приема женското създание като някаква особена заплаха за личността си, където „личност“ е силно казано.

Все ще се намери кой да те изпсува заплашително с всичките си минимум 50 кила над твоите. Ако е малко по-образован пък, ще се заяде  с теб ехидно, както правеше злобната ти съученичка Пипи от втория чин вляво в основното, когато си харесвахте едно и също момче.

Много хора бъркат съдържанието на бельото си с това да имаш топки. Оттук произхождат различни отклонения в поведението на човек, често изразяващи се в прояви на вербална и друга агресия.

Ето пет от хилядите тревожни причини, поради които, ако си мъж, би могъл да се държиш грубо и просташки с една жена:

Жените те плашат

Като видиш хубава жена, проявяваш симптоми на тежка личностна криза, понеже цял живот никоя не ти е обърнала никакво внимание, камо ли вързала, въпреки вехтите ти и жалки опити за спечелване на интерес.  Е, по случайност си имал една връзка, съответно – голямата ти любов, но тя те е зарязала, заради някой по-кадърен и потентен от теб, което тотално те е довършило. Сега мразиш всички жени, мислиш си, че това, че са красиви, означава, че са тъпи. Луд сексист си, защото си страхлива патка. Ето защо си склонен да се държиш като свиня с невинни случайни момичета.

Липсва ти женска ласка

Това вече се подразбира от точка едно. Напрежението, което ти се трупа в следствие на липсата на активен интимен живот, съвсем естествено избива в агресия. Когато видиш бедро, това те ентусиазира моментно, но те потиска дълбоко за по-дълъг период от време. Тъй като още по-болезнено ти напомня, че нямаш успех с жените. Получава се затворен кръг, в който крайната ти неспособност да реализираш нормално, дори чисто формално общуване с човек от женски пол, те подтиква към още по-отвратително поведение, а то от своя страна още повече те отдалечава от потенциален контакт. Мъката ти е пълна.

Де факто мразиш жените

Направо ти иде да ги пребиеш. Понякога. Навярно си склонен да го направиш. Принципно не се биеш. Особено с мъже. Откакто те понатупаха няколко пъти на младини. Убеден си обаче, че някои жени си заслужават по един зад врата, заради наглото си поведение. Парадоксът при теб е, че хем не вярваш в равенството между половете. Убеден си, че мъжът е повече от жената и тя трябва да го следва и да му се възхищава, хем вероятността да събудиш у една жена подобно желание към себе си, колкото и иначе естествено да е то, граничи с нулата.

Знаеш, че си неудачник и задръстеняк

Пълно е с комплексари като теб, които обаче живеят в животоспасяваща константна заблуда и някакси не осъзнават точно колко са зле. Това в известна степен е добре за тях и психичното им здраве, но при теб случаят е различен. Животът непрекъснато ти напомня що за неудачник си и това те смазва окончателно ден след ден. Гледаш как разни твои съученици, колеги, съседи и силно казано приятели, жънат успех след успех с жените, докато прекарваш поредната вечер пред компютъра с порно и бира в ръка, отдавна загубил следите на мъжкото си достойнство някъде изпод набъбващия огромен тумбак сред останки от вчерашна пица.

Смърдиш

Личната ти хигиена отдавна е на заден план. Никой, така или иначе, не навлиза никога в личното ти пространство. Дори ти хипотетично да го желаеше, това просто вече няма как да се случи. Нямаш грам мотивация, мързи те да се изкъпеш, не чувстваш желание да измиеш зъбите си дори. Смърдиш, особено в летните жеги. Будиш погнуса и тъга навред. Млади ученички те сочат с пръст и ти се смеят на мазната прическа. После хващат под ръка 16 годишните си гаджета – много по-големи мъже от теб -  и продължават напред към светлото си бъдеще, където навярно ще бъдат любящи съпруги и грижовни майки за радост на някой наистина достоен човек.

Офисни табута

5 рецепти от Тайния бележник на Фрида Кало

Facebook коментари

Бинар коментари (18) :

 1. Просташки и отвратително се държите вие, модераторите на този сайт, с антимъжката си политика. Къде останаха свободата на словото, и правото на всеки да изрази мнението си, както преценява и вижда реалността? Свободата на словото за вас е „свободна“, само когато за жените се казват единствено добри неща. Както за умрелите ….или само добро или нищо! Коментари показващи в действителност женската същност (некадърност) не публикувате, защото били сексистки!? Защо тогава сте озаглавили така тази статия, след като мъжете не могат да я коментират по свое осмотрение? Има и други сайтове освен вашия, където избирателната цензура величаеща жените и осмиваща мъжете вече липсва и вече се говори за истината, която винаги до сега е била полуистина във феминистки сайтове като вашия. На феминизма му се вижда края и скоро женската извратения ще секне, колкото и да не ви се иска. Паразитно-живеещият на гърба на мъжете женски пол, скоро ще спре с наглото си поведение и чувство за безнаказаност, и ще си получи заслуженото от мъжете. Безплатен обяд няма, а жените в „демократичния свят“ преядоха! Искат мъжете да им платят и за това, че след като са се наплюскали безплатно, са си изхабили зъбите докато ядат. Не се и надявам да публикувате това, за туй го отправям лично към вас. А, дните на феминизма вече са преброени, но вие го усещате и без да ви го казвам!

 2. Мъжете са си прасета, да. Това винаги е било така. Те се променят само тогава, когато има смисъл да го направят. Докато си намират жени, бидейки прасета, те никога няма да се променят. Не знам защо жените твърдят, че са зле, защото мъжете са зле. Жените са тези, от които зависи всичко. Те са тези, които правят избор. Те казват да или не. Докато казват да на всеки простак, мъжете нямат причина, която да ги мотивира да са нещо повече. И в такава ситуация, „свестни“ остават само тези мъже, които запазват в себе си някакви принципи и ценности, заради самите себе си, понеже жените така или иначе не го заслужават.
  За мен винаги е било въпрос на чест да съм мъжкар, въпреки, че виждам, че не е модерно. Не мога да се сърдя обаче на другите мъже, че предпочитат да се държат просташки – щом така им връзват жените, защо да си дават зор да са нещо повече? Дами, ако искате повече, изисквайте повече и си правете сметка, преди да кажете „да“, а не след това.

 3. Ами някой момичета, които действително са войнствени, да, заслужават си, ама едно нормално момиче, което се стреми в живота и се опитва да постигне нещо, се държи съвсем нормално, коректно е, за да не обиди мъжете и прочие, то получава обратното, мачкане от страна на някое момче или мъж, нали не искам никой да слагам под общ знаменател, аз това не го приемам за нормално. Много пъти съм попадала на момчета, които не се държат кавалерски, при факта, че аз съм се държала съвсем нормално към тях. Но това не означава, че всички са такива, напротив, има си и изключение, при нас-жените има и такива, които не мога да ги нарека жени, държат се с мъжкия пол отвратително… Аз съм на принципа както си заслужава човек, ако си бил добър и кавалер към мен, значи от мен очакваш добро отношение, ама ако се държиш ужасно с мен, без да си ми дал необходимите аргументи, за да обсъдим ситуацията като нормалните хора и да очакваш, че аз ще те уважавам, не е така… Значи така не става, но пак казвам, не всички хора са лоши, не всички са добри, всеки човек има плюсове и минуси, няма перфектни хора. Ако се държа към всеки ужасно, само защото аз го искам, тогава съм съгласна да се държат повечето хора ужасно към мен, защото аз го заслужавам, но просто не съм съгласна мъжа или момчето до мен да се държи арогантно с мен или аз да се държа арогантно към човека, с когото съм, не е приятно :)

 4. То сега жените станахте много смели, оповавайки се на феми-законите. Но след като свърши буквата на закона започва мъжкото правосъдие и мъжете прилагат природните закони, които са вечни. Тогава женската смелост и наглост се изпарява и жените се кротват от страх да не им се случи „случка“. Глупостите които ТИ смяташ че съм наредил са действителността през моя поглед. Не се притеснявай! Пътищата ни в живота никога няма да се пресекат. Аз не харесвам жени, които се смятат за равни с мъжете, и си мислят че са с два чифта топки. Съмнявам се колко ги харесват и останалите мъже. Твоето себеуважение и еманципираност ще ти изиграят лоша шега. Моли се да не ти се случи. А, колко си независима, само ти си знаеш. Тролове днес такива жени като теб наричат мъжете, несъгласни с еманципацията на жените, иронизирайки женската същност, показвайки женските недостатъци и несъвършенство, в сравнение с мъжкия пол. Според теб, излиза че над 60% от мъжете в интернет са тролове. А жените, какви сте?
  Поздрави от разпутин!

 5. Статията не е приказка, обаче коментарите доказват именно това, че авторите им са се разпознали в статията. Разпутин специално само глупости е наредил… Дано никога не се пресекат пътищата ни в живота, защото подозирам, че си смел само в Интернет. Трол.
  С индивидите описани в статията не общувам. Имам си себеуважение, еманципирана и независима съм. Също така мнението на автора на статията не отразява 100% от мъжете, а само поведението на хора които „се държат грубо и просташки с жените“ и (теоретични) причини за съответното поведение. Мъжете да се успокоят, жените да слязат от тяхната си камбанария, защото и в тях може да се намерят доста кусури.

 6. Хей моме, ти като си го писала това, сигурно си била в мензис, че си осмърдяла всичко. Жените плашели мъжете!?? Ами с това грозно женско поведение и в тоя крокодилски вид, може малките момченца да се уплашат! Мъжете никога не се плашат от жените. Точно обратното е. Жените винаги ще ги е страх да не ядат шамари от мъжете, когато сгафят, или много им знае устата. А, хубави жени в днешно време с тоя феминизъм не останаха много. Все квадратни целулитни грозотии, с тресящи се като нишесте меса, с претенции за равенство с мъжете. На мъжете им липсвало женска ласка!??! Глупости на търкалета….. За каква женска ласка говориш, като феминизмът превърна жените в мъжкарани, които си въобразяват че са с топки, които нямат. Виж, на някои им пораснаха бради и мустаци, но мъже не станаха, а и жени не си останаха. Пълна скръб. Както казваш, мъката е голяма, но само за жените.
  „Де факто мразиш жените“!
  Че за какво да ги обичам? За това че се гаврят с мъжете, насърчавани от законите ли? Лично аз не съм пребивал жена, но съм бил свидетел, как мъж преби жена си, защото нещо му възразяваше.
  „Знаеш, че си неудачник и задръстеняк!“
  Отново грешиш. Такива могат да бъдат само жените, дето мъжете не ги поглеждат и не желаят, а сексапилни жени почти не останаха. Все тлъсти госпожици, с претенции за равенство. Тинейджърки по на 16-17, приличат на лелки по на 30-35.

  „Смърдиш“!
  Сега вече се изложи много! Я, пак си помисли добре, кой от двата пола смърди? Мъжете миришем на пот когато физически се натоварим във фитнеса или с физическа работа, но бързо минаваме под душа и миризмата на пот изчезва. А, грозната женска миризма на вмирисана риба, развален лук, и изгнила ряпа взети заедно я имат само жените по всяко време, и то над 80% от тях. Ако пък са в цикъл (в какъвто предполагам си била и ти когато си писала това) дори и едно умряло куче ще мирише по-хубаво от тях. Хайде сега напиши хаплив коментар, и пледирай за наказание срещу мен, като ме обвиниш в дискриминация, и не признаване на равенството между половете!

 7. Ей, вие всички ще ме побъркате. Големи глупости се пишат. Между другото – искам секс…..
  Тук и сега….
  Веднага…….

 8. Да си кавалер ВИНАГИ ще бъде модерно. Съвсем друг е въпросът дали тази, на която „кавалерстваш“, ще те оцени като мъж или като боклук. За нещастие, повечето жени вече се отнасят към джентълмените с второто определение. Защото повечето вече са меркантилни, материалистични и тясноскроени ходещи дупки, които си мислят, че щом видиш ли са от женски род и имат женски полов орган, всеки трябва да им обръща внимание, без значение колко мозък имат в главата. Не ме разбирайте погрешно, НЕ мразя жените, дори напротив, уважавам ги, но представителките, за които говоря, обиждат и вредят на човешкото съществуване. Просто защото са безполезни. Лоша тенденция е, че се увеличава техният брой прогресивно. Такива жени заслужават да се държиш така с тях, както е описано в статията. Някои от тях дори отговарят положително, защото на фона на тоновете грим и силикон, нямат капка себеуважение и биха вързали на всяка отрепка или на всеки, който се държи с тях като идиот.

 9. Не ви ли е хрумвало, че омразата към жените се появява не защото мъжът е комплексар, мърляч,сексист и страхливец, а защото това е реакция на проявено преди това лошо отношение на жените към мъжа, секстормоз или друг психически тормоз?
  Аз съм стар ерген и бих казал че жените ме отвращават, защото виждам че са твърде примитивни в голямата си част,меркантилни,подли материалистки и гледат на секса и брака като на инструмент за налагане на властта си.
  Има и изключения, но трудно се намират.
  Според мен, тъпо е да се събирам с жена, само защото без нея не може да се продължи поколението.
  Женското насилие започва от малък в семейната среда и дава по-късно резултати в нарушените отношения между половете.

 10. Мене мама ме е учила друго – ако искаш някой да се държи с теб като джентълмен, бъди дама. Бъди си, моме, стоманената ръка, но си слагай кадифената ръкавица.
  Това обяснява защо не попадам често на гореизброения тип мъже.
  Това обяснява защо представители на гореизброения тип мъже някак, така нехарактерно за тях според авторката, ми отварят врата, дават ми път и ми казват „ама ти днес си много хубава, косата май нещо“, без полата ми да е с ширината на колан, а през деколтето ми да проблясва лъч светлина, като се наведа.
  ‘Щото ако всички мъже са гъзове, то всички жени…нали съответно…
  А усмивка, „добър ден“, „как си?“ и „благодаря“ заслужават всички ХОРА, а не само, цитирам, „умни, хубави, възпитани, добри, свестни и съответно сексапилни мъже“. Хайде да не мислим с половите си органи, оше по-малко да ги оставяме да пишат статии.

 11. Виновни са бежанците,циганите,американците, фашистите, евреите, политиците, ислямистите, турците, чалгата, рапа, хомосексуалните, селяните, чернокожите, гърците, комунистите….и т.н. Ако ги нямаше всички тези включително и балканските мъже простаци, света ще бъде не свят а истински небесен рай.
  Що ли си губя времето тука да чета и пиша дивотии ?

 12. Каквито са ни мъжете, такива са и жените ни.Не може силният пол да са неудачници, простаци и грубияни, а нежния-Дева Мария.Мъжете и жените правят нацията. Като двете страни на монетата-милата ни родина.А защо опростачването е тотално….?

 13. gogo, с такива коментари с нищо не си по-добър от нея, братле! Тя казва „мъжете са прасета“, ти казваш „жените са курви“ (само с по-малко злоба от нейната :D )

 14. Моме, дано това си го писала след като някой те е афектирал! Иначе ме е страх да попитам какво са ти направили мъжете, че с такава жлъч обиждаш всичките балканци. И наистина не мога да си обясня как се самоизключвате тези, които повтаряте „българките са курви“ или „българите са мухльовци“ – какво, вие сте единствения лъч светлина на клетата ни нация ли? :D Разбирам, че имате нужда да си чешете егото за нечия сметка, но да си вадите на показ ТОВА душевно състояние, не е по-красиво от пиянски скандал за 2 лева. В Бинар съм попадал и на добри текстове, но след този и предния, който четох (за келешът, който се правил на остроумен на ченгетата) – вече почва да ми изглежда като онлайн „Искрено и лично“. Е хайде вдигнете малко летвата де! :)

 15. Горката авторка, явно доста компелсирана след като за пореден път някой „смърдящ неудачник“ я е отхвърлил :D

 16. Пълно е с „красиви“ мърли , дето не знаят що е то бактерия и за какво аджеба да си мия ръцете…Да не говорим ,че 90 % от красивите са или курви или тъпи патки и има 1 % дето са т.нар. „Дефицитното пиче“ (справка едноименната песен). Аре със здраве ;)