Конкурс за генерален директор на БНР

Бинар
Преди 2 години
Виж с шрифт Adys

Съветът за електронни медии (СЕМ) изслуша концепциите на 12-те кандидати за генерален директор на БНР. На 17 май Комисията ще вземе решение кой ще бъде новият ръководител на радиото.

Валерий Тодоров

Петър Пунчев

Васил Чобанов

Иво Тодоров

Христин Стрижлев

Митко Димитров

Росланна Белчева

Жени Гаджалова

Светослав Костов

Георги Василски

Петър Волгин

Александър Велев

Как замря Бинар...

Александър Велев е новият генерален директор на БНР

Facebook коментари

Бинар коментари (8) :

  1. Гласувам за Петър Волгин един достоен журналист и много уважаван от много хора,ще оправи проблемите на радиото и ще по хубаво.

  2. Дългоноско Тодоров бил извел БНР от същата криза.. Как може в това тяло от сто петдесет и няколко сантиметра да се побира толкова наглост! Цицаше от Поля Станчева, след това замазваше далаверите и, за да ги започне с още по голяма сила. Пфу, че нагъл тип!

  3. Абе Владимирова, член на СЕМ, ти наистина ли си толкова тъпа или си ходила на допълнителни курсове?

  4. Поздравления, д-р Димитров, за ясната и прозрачна концепция, която представихте. Точно такива хора като Вас, е време да поемат ръководството в БНР. Единствено при Вас имаше такава разгорещена дискусия, която не видях, досега при другите кандидати, което показва интереса към Вашия доказан професионализъм. Вие направихте промяна в радио „София“, наистина повишихте рейтинга му, сигурна съм, че ще се справите и като генерален директор. Пожелавам Ви успех!

  5. Тоя П.Волгин порно актьор ли е?

  6. Гласувам за Петър Волгин

  7. Ники Русиновски

    БНР не е спряло излъчването, изслушването и на следващия кандидат си тече, както може да се уверите – от самото начало. Изслушването обаче се излъчва на живо както във YouTube, така и във Facebook страницата на радио Бинар. Facebook обаче позволява излъчване на най-много час и половина нон стоп видео лайв. Поради това след първия кандидат стриймът във Facebook беше спрян. В момента там тече втори стрийм с втория кандидат – тоест няма никакво спиране на транслацията. Всичко се излъчва на живо, както и трябва.

  8. Много е мило от страната на БНР да спре транслацията на конкурса точно когато един различен кандидат да представя кандидатурата си!