Майстор Савина Николова за бавния сладолед

Тя е само на 23 години, но вярва, че всеки човек има право, независимо от статута си, да яде истинска, натурална храна. Затова, въпреки че е завършила комуникации и дигитални медии в Италия, е избрала да остане в хранителния сектор като майстор, но и като медиатор, който умее да общува с клиентите си и да търси винаги обратна връзка.

data-width=“660″ data-allowfullscreen=“true“>

В семейната сладоледаджийница „Gelateria Naturale“ ползват почти изцяло продукти от български производители и са уверени, че качествената храна лекува.

Една реалност, надминала мечтите

Най ми се яде, но по ми се ..е

Facebook коментари

Бинар коментари (1) :

  1. Здравейте, натурален сладолед без захар няма. Има сладолед без захар с химия; за сведение: пазарът е пълен. Водата става на лед; захарта е анти замръзител, съответно в занаятчийския сладолед търсим структура. При нас ще намерите сладоледи без бяла захар; такива са рожковият и фурмата.
    Машината ни е професионална и се продава на много места в тези среди.
    Поздрави!