24 часа с Роланд

Share

×

Японският производител на електронни музикални инструменти Роланд Корпорейшън представя 24-часов онлайн музикален фестивал. #909day

Отдадете се на неустоимото изкушение, като се потопите в света на „Роланд“ с изпълнения и интервюта на артисти от всички точки на света. Фестивалът The Future, Redefined представя и най-новите продукти на фирмата, която и преди е променяла коренно бъдещото, като пусна на пазара дръм машината TR-808 през 1980 г. и така преобрази хип-хопа и попа завинаги. Все още може да доловите характерните й звуци в парчета на легенди в жанра като Бионсе, Фарел Уилямс, Риана и Еминем.

Фестивалът обаче е посветен на наследника й TR-909 (който излиза на пазара през 1984 г. и е също толкова предпочитан днес от артисти като Кание Уест и Продиджи като предшественика си) – затова се провежда целодневно на 9-ти септември. А може би не са били готови с всички продукти на 8-ми август!? Неслучайно споменават, че в сайта имат над 30 нови продукта и допълнителни изненади, за които само трябва да се оглеждаме. 

DJ-808: новият съвместен проект на Роланд и Серато, предназначен за диджеи.

DJ-808: новият съвместен проект на „Роланд“ и „Серато“, предназначен за диджеи.

А точно когато осъзнаете, че фестивалът всъщност не е бил достатъчно задоволителен поради своята краткотрайност, пуснете си Бинар Live Stream тази събота от 19:00 ч. Очаква ви нещо по-нашенско от българското електронно дуо Saturated Pixels или нещо по-екзотично, каквото само Persian Empire може да сътвори.

Николас Джаар с онлайн радио

Концерта без бус

Facebook коментари

Бинар коментари (0) :