На един дрон разстояние

13198499_10207910163306454_5923233198797712816_o

Манията по дроновете тресе фотографите вече няколко години. Някои от тях бързо се отказаха, осъзнавайки, че това не е за тях. Други точно обратното – с упорство овладяха това ново предизвикателство на техниката. Един от тях е фотографът Владислав Терзийски. Кадрите му, направени от дронове, предизвикаха истински бум в социалните мрежи.

Ето какво ми разказа Владислав за своето хоби: „За мен пътуването и снимането са начин на живот. Много активно започвах да се занимавам с фотография през 2010 г. Оттогава се придвижвам зимно време през планината със ски, което ми позволява да достигам бързо до труднодостъпни и красиви места. Обичам да съм сред природата и заради това основно снимам планински пейзажи.

Преди 2 години и половина дроновете започнаха да навлизат активно като средство за заснемане на фото и видео. Запознах се в детайли с принципа им на работата и възможностите, които те дават. Колкото повече се потапях в материята, толкова по-интересно ми ставаше и малко по-късно сам си сглобих първия дрон.

С времето смених различни модели, но дрон-фотографията продължава да задържа интереса ми, тъй като дава нова и интересна гледна точка. Откакто започнах да снимам с дрон намирам красота и в градската среда“.

 

Facebook коментари

Бинар коментари (0) :