Слушай

Share

×

 Добър ден, добро утро и добър вечер

Коджи Радикъл (KOJEY RADICAL) e хип-хоп артист, поет, остър, но съвестен spoken word мъдрец, моден и арт законодател от източен Лондон. Нещата му се случват определено във възходяща линия – освен сетовете му за Бойлър рум (BOILER ROOM), мoжеш да го чуеш и видиш в прекрасни колаборации както с най-горещите нови имена в Лондон, така и с адидас. Начело е на арт-колектива „пуш крайонс“ (PUSH CRAYONS), който е и зад невероятните му визуaлни клипове. Миналата година пусна 23Winters – (в TOP 50 албуми на 2016 на Бойскаут BOYSCOUT под #16) – а вече излязоха и видеа към Галънс (Gаllons) и Луук лайк (Look Like) (второто макар и за момента само като сесия за Колърс Берлин COLORS BERLIN) – две парчета от нещо ново, за което чакаме по-подробни новини скоро. У нас пристига с бенд, което прави нещата още по-сериозни. Представи си който и да е от тези тракове с лайв банда.

Само един артист на света може да се похвали с това, че записва за законодателите Уорп (WARP), удря чат-пат едно рамо на приятелите  Флайнг Лотус (FLYING LOTUS) и Гасламп Килър (GASLAMP KILLER) в Брейнфийдър (BRAINFEEDER) и ей така, за цвят, закрива последния (засега) албум на Джей Зи (JAY Z). Гонджасуфи (GONJASUFI) е един от най-оригиналните умове в днешната алтернативна музика, а София е спирка от европейското му турне по покана на Falshimento в неделната вечер на 19-ти май.

Гонджасуфи е може би най-популярният представител на мръсния хип-хоп звук на Сан Диего, Калифорния, а за да даде още достоверност на твърдението, за турнето си след Калъс (CALLUS) -четвъртото си издание за Уорп от последното лято – отново кани местните легенди на шума Скрейпз (Skrapez). Олелията ще съпортнат с включвания Уолтър Грос (Walter Gross) и Дий Уотс Райът (D.WattsRiot) проектът на диджеят и вокалист на легендите Фън-Да-Ментал (Fun-Da- Mental).

ВСИЧКО