БНР Топ 20

18/12/2017

„БНР Топ 20“ – новата класация за българска поп и рок музика на БНР.

Българското национално радио представя Националната седмична класация за българска поп и рок музика в Първо студио от 14:00 ч.

От началото на 2018-та песните от класацията с актуалните позиции на всяка от тях ще се излъчват във всички програми на БНР, включително и в регионалните радиостанции.

Бинар

от

публикувано на: 18/12/2017

Коментари 2

Коментари 2

автор: Анонимен

comment #1

Публикуван:

2018-06-07

Здравейте препоръчвам ви мексиканският сериал Трите лица на Ана Истинското име Три пьти Ана Гледан обичан харесван в целият свят и в България Спечелил милиони награди в целият свят и в България В България са го давали по Диема фемили Отново всяка сутрин без Съботите и неделите от 6 55 7 часа до 7 55 И вечер без неделите и понеделниците от 1 до 2 часа по Диема фемили Сериальт разказа за три сестри тризначки 1 е Ана Лусия 2 е Ана Лаура без един крак И последната е Злата вещица Ана Летисия И другите герой от сериала Трите лица на Ана Пабло Арборан е певецът на сериала Трите лица на Ана Благодаря ви

автор: Цанко Радионов

comment #2

Публикуван:

2017-12-21

Защо не продължихте класациите по програми такива, каквито си бяха? Защо лишавате хората от избор? При "7 в 11" влизаха по-различни записи, отколкото в "Ескалатор", всяко от тези предавания си имаше както добре позната самостоятелна структура, така и фенска маса. Ефектът ще е, че вместо да влизат по 4 нови предложения, както беше по времето на двете класации, ще влизат 2, ако се запази бройката на едно седмично издание. А и как ще раздробите програмните схеми на регионалните си ефирни радиа, ако имат следобеден блок от 1 или 2 до 5 следобед и по средата трябва да звучи БНР топ 20? Много излишен труд ми се струва, ако изобщо се интересувате от мнението на слушателите. Защото в последно време май ви е последна грижа, а това никак не е добре.

БНР© 2018 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Дуенде
  • Пънк и Джаз
  • Класика
  • БГ Естрада
  • Фолклор
В момента:
Следва: