БНР Топ 20

Бинар
Преди 4 месеца
Виж с шрифт Adys

„БНР Топ 20″ - новата класация за българска поп и рок музика на БНР.

Българското национално радио представя Националната седмична класация за българска поп и рок музика в Първо студио от 14:00 ч.

От началото на 2018-та песните от класацията с актуалните позиции на всяка от тях ще се излъчват във всички програми на БНР, включително и в регионалните радиостанции.

Златният будилник 2017

Сирак Скитник 2017

Facebook коментари

Бинар коментари (1) :

  1. Защо не продължихте класациите по програми такива, каквито си бяха? Защо лишавате хората от избор? При „7 в 11″ влизаха по-различни записи, отколкото в „Ескалатор“, всяко от тези предавания си имаше както добре позната самостоятелна структура, така и фенска маса. Ефектът ще е, че вместо да влизат по 4 нови предложения, както беше по времето на двете класации, ще влизат 2, ако се запази бройката на едно седмично издание. А и как ще раздробите програмните схеми на регионалните си ефирни радиа, ако имат следобеден блок от 1 или 2 до 5 следобед и по средата трябва да звучи БНР топ 20? Много излишен труд ми се струва, ако изобщо се интересувате от мнението на слушателите. Защото в последно време май ви е последна грижа, а това никак не е добре.