Сирак Скитник 2017

24/01/2018

Церемония по връчване на годишните журналистически награди „Сирак Скитник“ за 2017-а.

Радионаградите носят името на първия директор на обществената медия – писателя и художника Панайот Христов, известен с артистичния псевдоним Сирак Скитник. Те се присъждат всяка година от 2001 г. насам на 25 януари, когато се отбелязва Денят на радиото.

Голямата награда „Сирак Скитник“ се присъжда за значим принос в развитието на Българското национално радио. За 2017-а година бяха наградени екипите на музикалните редактори, които устояха на натиска срещу БНР от „Музикаутор“ в началото на миналата година.

Награда за радиожурналистика се връчва за открояващо се присъствие пред микрофона, за отстояване на идеи и позиции, които утвърждават авторитета на БНР като обществена медия. Неин носител за 2017-а е Пламен Коцев от РРС Видин. 

Награда за радиопредаване /радиопроект/, мултимедиен проект, музикален проект е колективна награда, която се връчва за професионализъм и оригинални идеи. За 2017-а тя се връчва за разработването на сайта archives.bnr.bg  – първи етап на уеб базирана система от данни на Архивния фонд на БНР.

Детският хор на БНР с диригент Венеция Караманова има специално участие в церемонията по награждаване.

Номинации 2017

Бинар

от

публикувано на: 24/01/2018

Коментари 1

Коментари 1

автор: Анонимен

comment #1

Публикуван:

2018-06-07

Здравейте препоръчвам ви мексиканският сериал Льжовно сьрце изльчен по Диема фемили След време по Диема фемили ще има повторение на сериала Сигурно през август тази година Сериальт разказа за голямата вьлнуваща Любов на младата докторка Мариела и любовта на живота и Алонсо Двамата преминават през много мьки и страдания но тяхната любов завършва щастливо с тяхната Свадба И другите герой от сериала Льжовно сьрце Големите злодей са Демиян Рената Рафаела и Рохерио Давид Бисбал е певецът на сериала Льжовно сьрце Благодаря ви

БНР© 2018 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Дуенде
  • Пънк и Джаз
  • Класика
  • БГ Естрада
  • Фолклор
В момента:
Следва: