Пролет 2018

10/04/2018

На 11 април, сряда, от 11:00 ч. във Второ студио на БНР се проведе открито гласуване на конкурса за нова българска поп и рок песен „Пролет“ 2018. В гласуването участваха музикални журналисти и експерти.

Конкурсът „Пролет“ е създаден през 1970-а година в БНР с цел да се насърчи създаването на българска поп и рок музика. След предварителната селекция одобрените песни се записват и продуцират от БНР, и намират трайно място в радиопрограмите.

Авторите и изпълнителите на отличените песни получават възможността да реализират концерти в Първо студио на БНР и да участват във фестивала „Евросоник“ в Грьонинген, Холандия.

Бинар

от

публикувано на: 10/04/2018

Коментари 1

Коментари 1

автор: 06 06 2018

comment #1

Публикуван:

2018-06-07

Здравейте препоръчвам ви американската Хит Теленовела Земя на честта Истинското име Земя на Криле Гледан обичан харесван в целият свят и в цяла България В България изльчен по бТВ и бТВ лейди Отново всеки следобед без Съботите и неделите от 17 до 18 часа Всяка сутрин без неделите и понеделниците от 5 до 6 часа И всяка сьбота и неделя сутринта от 10 до 12 на обяд по бТВ лейди Сериальт е спечелил милиони награди в целият свят и в цяла България Сериальт разказа за братята Гаярдо 1 е Артуро 2 е Флавио Последният е Самуел Тяхната сестра Алма нейната близначка Вероника Сестрите Дел Хунко 1 е София 2 е Ирина Последната е Андрея И другите герой от сериала Хит Земя на честта Големите злодей са Леонардо сьпругьт на София Исадора Улисес и Емилио Любимката на зрителите е Андрея А любимецът на зрителите е Самуел Любовните двойки са София и Артуро Ирина и Флавио Андрея и Самуел Вероника и Пабло Любимата двойка на зрителите е Андрея и Самуел Ендер Томас е певецьт на сериала Хит Земя на честта Благодаря ви

БНР© 2018 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Дуенде
  • Пънк и Джаз
  • Класика
  • БГ Естрада
  • Фолклор
В момента:
Следва: