Среща-разговор с Аюуне Суле от Гана

16/07/2018

Скъпи радиозрители, от името на радиофестивала „Аларма Пънк Джаз“ ви каним на пресконференция или (за да не сме толкова помпозно-официозни) – на среща-разговор с ганайския музикант Аюуне Суле. Събитието ще се състои преди концерта му във Второ студио на БНР, който е на 18 юли, сряда, от 21:00ч.

Ayuune Sule 2 (photo by Dorothea Schuster)

На срещата на 17 юли от 12:00 ч. в 31-ва зала на радиото екипът на организаторите ще обяви и датите на цялото лятно турне на музиканта в България и в съседна Македония. Турнето ще бъде също под шапката на 10-годишнината на радиофестивала „Аларма Пънк Джаз“ на БНР. Журналистически акредитации за концерта ще се издават само на място на пресконференцията.

Аюуне Суле от Кумаси, Гана, когото гледахме преди година с групата на Кинг Аишоба на фестивала „АфроВизия“, организиран от „Аларма Пънк Джаз“, се завръща в България със соловата си програма.

Цветан Цветанов

от

публикувано на: 16/07/2018

Коментари 1

Коментари 1

автор: A

comment #1

Публикуван:

2018-07-18

Здравейте препоръчвам ви мексиканският сериал Не ме оставяй Сериала има 2 сезона Изльчен по бТВ лейди Сезон 1 всяка вечер без Съботите и неделите от 18 до 18 55 19 часа И всяка сутрин без Съботите и неделите от 8 до 8 55 по бТВ лейди Сезон 1 за вьлнуващата любов на младите Паулина и Адриан Финал сезон 1 Свадбата на Паулина и Адриан Двамата са убити жестоко от побьрканата сестра на Адриан От сестра му Хулиета Сезон 2 за вьлнуващата любов на младите Валентина и Маурисио Тяхната любов завършва щастливо с тяхната Свадба и трите им деца Инес Алфонсо и Камило Валентина е дьщерята на Паулина и Адриан Валентина е същата като майка си Паулина Валентина е истинско копие на майка си Паулина Големите злодей са Хулиета сестрата на Адриан И Нурия сестрата на Паулина И другите герой Алехандро Санс е певецьт на сериала Не ме оставяй Това е името на сериала Не ме оставяй a no me dejas

БНР© 2018 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Дуенде
  • Пънк и Джаз
  • Класика
  • БГ Естрада
  • Фолклор
В момента:
Следва: