София през уикенда 15/16 юни

14/06/2019

Разходете се в София преди да сте отпътували към морето. Има какво да се прави този уикенд, ето и част от нещата, които сме ви избрали от редакцията:

 

 

СЪБОТА, 15 ЮНИ

 

Pop Up Records Flea Market 2019

Вдъхновени от синтеза между музика и дизайн, решихме да превърнем Studio EW в събирателна точка на колекционери на плочи, илюстратори и дизайнери с една единствена цел – обмен на музика, идеи и създаване на нови контакти и приятелства.

Снимка на Studio EW.

Studio EW

12:00

Вход свободен.

Asian Festival Sofia 2019

Фестивалът е организиран по инициатива на Индонезийското посолство в България, заедно с още 15 дипломатически представителства – Бангладеш, Виетнам, Емирство Кувейт, Индия, Иран, Ирак, Китай, Обединени Арабски Емирства, Пакистан, Палестина, Република Корея, Саудитска Арабия, Тайланд, Филипини и Япония.

Снимка на Азиатски Фестивал София/ Asian Festival Sofia.

Борисовата градина – „Лятна Естрада“ 

10:00 – 20:00

Вход свободен

Самотни отдалеч

„Самотни отдалеч“ е разказ за самотата, която сами си причиняваме. Разказ за времето, когато избираш да си тръгнеш, вместо да се бориш за това, което искаш.

Снимка на Credi Arte.

Театрална работилница „Сфумато“

19:00

Билети: 14лв.

Радио Парк Фест 2019

За трета поредна година Българското национално радио събира на една сцена най-добрите български музиканти. Посрещаме лятото на открито с Радио парк фест 2019 на 14-и, 15-и и 16-и юни, на голямата поляна в Южния парк.

Снимка на БНР - Българско Национално Радио.

Южен парк

18:00

Вход свободен

 

НЕДЕЛЯ, 16 ЮНИ

 

Онова, което остава – изложба и фотокнига

Онова, което остава е фотографско разследване, започнало през януари 2017 г. То се движи от отминалите вече новини по италианските медии към новините с днешна дата, като всичко е събрано и предадено под формата на снимки, за да се създаде едно живо свидетелство на семействата и близките на жертви на трагични епизоди, които са обречени на дълги битки в името на истината. Хората и историите им невинаги са познати на широката аудитория.

Снимка на ФотоФабрика.

КО-ОП

10:00

Вход свободен

SoFest 2019

 

Снимка на SoFest.

Kino Cabana

10:00

Вход свободен

SEEN

SEEN е реалистична история, разширена в триптих, която има за цел да повдигне въпроси за състоянието и бъдещето на нашите взаимоотношения, повлияни от модерните технологии.

Снимка на SEEN - Short Movie.

Културен център G8

18:30

Билети: 5лв.

Лоши деца на Открита сцена на театър „София“

Спектакълът изследва насилието в училище като болест на обществото. Затова се стреми да въвлече активно зрителя в историята, като от наблюдател го превърне в съучастник, използвайки средствата на документалния театър.

Снимка на Театър Реплика.

Театър София

21:00

Билети: 10лв.

Дилиян Павлов

от

публикувано на: 14/06/2019

БНР© 2018 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: