Facebook YouTube Vbox7 Twitter Mixcloud

Subfactor

Онлайн радио предаване за електронна музика и клубна култура. В наши дни хората имат все по-малко време да се докоснат до алтернативните изкуства, но тази необходимост винаги ще съществува – предизвикателството е да се намери атрактивен и подходящ начин да се задоволи любопитството и да се провокира интересът им, да се предложи най-добрият избор на събития и факти, да се представят различни гледни точки и да се ангажират слушателите емоционално и интелектуално.

В това предаване ние възнамеряваме да преразгледаме историята на електронната музика, редица отминали и бъдещи събития, да разгледаме проблеми, възникнали с новата култура, но свързани с живота на съвременните хора, да открием различен ъгъл, разбиране с неочаквани анализи, а всичко това подплатено с уникална музикална селекция.

Това е постижимо, само ако се промени подходът към музиката и стила на тълкуване. Каним като коментатори различни хора, различаващи се по социален статус, професионална реализация, начин на живот, духовни потребности, естетическа мярка, но обединени от електронната музика.

Водещите на предаването Веселин Бързанов и Петър Миладинов са две абсолютни противоположности – както сами ще се убедите, и въпреки това те са заедно още от края на миналия век. Пионерският им радиопроект „Контактор“ се излъчва в продължение на година и половина на честотите на университетското радио Алма Матер.
Станете фен на предаването и в неговата Фейсбук страница.

Последно от предаването

RSS
The Rebeat @ Subfactor

The Rebeat @ Subfactor

subfactor
Преди 3 дни

В неделя вечер ви очаква нещо по-различно от боядисани яйца и априлски сняг.

Watanabe@Subfactor

Watanabe@Subfactor

subfactor
Преди 2 седмици

В неделя – селекция като суши от 20:00 ч.

Dodecaedre aka Cinnamint @ Subfactor podcast

Dodecaedre aka Cinnamint @ Subfactor podcast

subfactor
Преди 3 седмици

Тази неделя в 20:00 ч, по Радио Бинар.

Hypnos @ Subfactor Podcast

Hypnos @ Subfactor Podcast

subfactor
Преди 1 месец

Тази седмица ще ви разкажа за Heute – машината за полиране на обувки…