Какво да гледам: три лейт найт предавания

10/05/2019

Тази седмица Слави обяви, че след два месеца слиза от ефир. “Шоуто на Слави” е най- успешното (и единствено) лейт найт предаване  в българската история и не трябва да си фен, за да го признаеш. За почти двадесет години всички знаехме, какво дават в 22:30.

 

Тази седмица, за да изпратим легендата на българската телевизия ви предлагамe три лейт найт програми, които трябва да гледате.

Jimmy Kimmel live (2003)

Ако в България има един, то в щатите легендарните водещи са много. След отеглянето на Летерман през 2015-та, Джими Кимъл си спечели правото да бъде следващият голям. Шоуто му съществува вече седемнадесет години и не дава каквито и да е индикации, че ще спре скоро.

The Graham Norton show (2007)

Така нареченото “chat show” на британския сладкодумец е, може би, най- добрия телевизионен час, който можете да изгубите. Три известни личности, един диван и алкохол. Концепцията е проста и работи безотказано вече 12 години.

The late late show with James Cordon (2015)

През 2015-та Крег Фъргюсън си тръгна заедно с Летерман и остави слота след легендарното шоу празен. В него удобно се намести Джеймс Кордън и вече четири години радва с различно от всички останали съдържание. Шоуто е иновативно и хапливо с много сарказъм и малко политика. Не случайно е най-предпочитаното сред младите хора в Америка.

 

Дилиян Павлов

от

публикувано на: 10/05/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: