257: Любомир Аламанов

Любомир Аламанов за развитието на комуникациите

Пусни

 

Любомир Аламанов разказва за развитието на комуникациите в новия епизод на 257

 

Любомир Аламанов – световнопризнат комуникационен експерт и лидер, е ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021/22 аудио-поредица 257.

 

Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations. PR News – една от най-авторитетните световни медии за комуникации, го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори. The Holmes Report го посочи в престижния списък Innovator 25 EMEA 2018. Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization го номинира четири години поред за PR Leader в престижните Global Awards. PR News го номинира за CEO of the Year 2019. Включен е в списъка PR People of the Year 2020. Печели приза PR Professional of the Year и е номиниран за PR Team Leader of the Year на Platinum PR Awards 2021.

 

В разговора поставяме следните въпроси:

👉 Какъв е пътят от влечението към фантастиката и английската гимназия до света на комуникациите и световното признание?

👉 Какво трябва да прави или да не прави един специалист, за да може да продължи да е в крак с тенденциите?

👉 Защо е важна математиката в комуникациите?

👉 Чие признание е ценно?

 

🎧▶️ И още: как се гради доверието, доброто име, репутацията. И не на последно място – какво е ефективното работно време – слушайте в 257.

 

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: