Александър Кръстев: Не бягайте от емоциите си в LinkedIn

Александър Кръстев: Не бягайте от емоциите си в LinkedIn

Пусни

Александър Кръстев – експерт и преподавател по LinkedIn е ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast. Той се занимава с комуникации от 15 години, като през последните 10 от тях фокусът му е върху социалните мрежи и най-вече LinkedIn. Създател на дигитална агенция BookMark, както и на “Блогът за LinkedIn”. От няколко години преподава LinkedIn в Нов български университет и е консултант на различни бизнес издания. Създател на сайта AzCheta.com.

✅ Място за какво е LinkedIn

✅ “Горд съм да споделя, че…“, “Щастлив съм, че имах възможността да…“ са фрази, които често четем в LinkedIn. Това ли е точният модел за споделяне на успех?

И още:

✅ За storytelling-а в професионалната мрежа и мястото на благодарността.

✅ Как работят алгоритмите на LinkedIn

✅ Какви грешки да избягваме при споделяне на съдържание в професионалната мрежа.

✅ Каква е най-голямата опасност за споделяне на съдържание през бизнес платформата, за да не заприлича то на това в другите социални мрежи.

🎧▶️Това са само част от въпросите, чиито отговори дават заедно Александър Кръстев и Катя Василева.

 

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

 

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: