В Поколението Z поставяме на масата темата за храненето и храната, която предпочитат младите хора.
В епизода с автор Оля Стоянова питаме:
🟠 Дали наистина младите хора се хранят предимно с бърза храна, или напротив – стават все по-внимателни, спортуват все повече и дори сами отглеждат храната си;
🟠 Как се отразява на вкуса им възможността да пътуват повече, да опитват нови вкусове и да бъдат отворени към света;
🟠 И в крайна сметка има ли нещо, което е общо за Поколението Z в цялост, когато става въпрос за храненето и храната?
Участници в броя:
✅ Християн Георгиев, курсант в Националния военен университет „Васил Левски“ в град Шумен
✅ Ивайло Петров, магистър в Техническия университет във Варна, а също и магистър в Икономическия университет във Варна, носител на стипендия „Джон Атанасов“ в областта на компютърните науки
✅ Веселин Маркович – ученик в 11 клас в Математическата гимназия „Д-р Петър Берон“ във Варна
✅ Стоян Викторов, студент в Нов български университет в София.
✅ Лорин Джон, 22 години, който учи за радиожурналист в Германия (продукция на AMS)
✅ Вибке Зелман, 22 години, която учи философия в университета в Билефелд, Германия (продукция на AMS)
✅ Д-р Джулиан Уилямс, технически служител по неинфекциозни заболявания в Световната здравна организация (продукция на RTBF)
Още епизоди от подкаста – част от програмата Euranet Plus, чуйте тук.