Поколението Z - Храната

Храната и вкусът на младите хора

Пусни

В Поколението Z поставяме на масата темата за храненето и храната, която предпочитат младите хора.

 

В епизода с автор Оля Стоянова питаме:

🟠 Дали наистина младите хора се хранят предимно с бърза храна, или напротив – стават все по-внимателни, спортуват все повече и дори сами отглеждат храната си;

🟠 Как се отразява на вкуса им възможността да пътуват повече, да опитват нови вкусове и да бъдат отворени към света;

🟠 И в крайна сметка има ли нещо, което е общо за Поколението Z в цялост, когато става въпрос за храненето и храната?

 

Участници в броя:
Християн Георгиев, курсант в Националния военен университет „Васил Левски“ в град Шумен
Ивайло Петров, магистър в Техническия университет във Варна, а също и магистър в Икономическия университет във Варна, носител на стипендия „Джон Атанасов“ в областта на компютърните науки
Веселин Маркович – ученик в 11 клас в Математическата гимназия „Д-р Петър Берон“ във Варна
Стоян Викторов, студент в Нов български университет в София.
Лорин Джон, 22 години, който учи за радиожурналист в Германия (продукция на AMS)
Вибке Зелман, 22 години, която учи философия в университета в Билефелд, Германия (продукция на AMS)
Д-р Джулиан Уилямс, технически служител по неинфекциозни заболявания в Световната здравна организация (продукция на RTBF)

 

Още епизоди от подкаста – част от програмата Euranet Plus, чуйте тук.

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: