БНР Бургас на живо

 

БНР Бургас е регионалната радиостанция на Българското национално радио за Югоизточна България. Тя достига до три области – Ямбол, Сливен и Бургас и обхваща най-големите морски общини и пограничните региони на Странджа и част от Сакар.

Най-силният акцент в програмата е регионалното присъствие на теми и казуси, които търсят своето решение в публицистичните  предавания на радиото.

 

Репортерите на БНР Бургас следват най-високите стандарти  на съвременната публицистика – бързина, обективност и коректност. Вече 10 години те са близо до проблемите на хората от малките общини и от големия град . Проверената и представена от всички гледни точки информация, звучи в новинарските ни емисии.

 

Денят започва винаги с усмивка, а актуалните акценти на делника, се проследяват в развитие в следобедния „Булевард Демокрация“.

 

Публицистичният обзор от седмицата е в съботния „Ден до пладне“, а спортният – в “Неделен стадион“.

 

За настроение и лайфстайл през уикенда има време в „Шарено с Калина“, „ Гларуси и шамандури“, и „Ева в неделя“.

 

БНР Бургас предлага най-разнообразната и динамична музикална линия сред радиостанциите в Югоизточна България. Слушателите могат да избират от странджански фолклор до съвременна поп и рок музика.

 

Репортажите от най-важните събития и интервюта с най-интересните събеседници, могат да бъдат проследени в социалните мрежи:

 

 http://bnr.bg/burgas

 http://facebook.com/bnrburgas

 http://www.facebook.com/groups/BNRBurgas

 http://www.instagram.com/BNRBurgas

 https://twitter.com/BNRBurgas

 https://www.youtube.com/channel/UCifSLqK7sMBGVBX81OkPvRQ