DGtech Podcast подкаст за дигитален маркетинг и дигитална реклама
DGtech Podcast e подкаст за дигитален маркетинг и дигитална реклама

Как работи една digital marketing агенция (Гости: Теди Рафаилова и Алекс Кръстев)

В този епизод на подкаста за дигитален маркетинг DGtech Podcast ще научите защо е важно да използвате професионалните услуги на агенция, която да консултира бизнеса ви.

 

✅ Защо бизнесът избира услугите на digital marketing агенция

 

✅ Как работи една такава агенция

 

✅ Какви компании и сфери на дейност най-често имат нужда от услучите на digital marketing агенция

 

✅ Как агенцията изгражда доверие у клиента
✅ Кой може да бъде идеалният клиент
✅ Кой може да бъде най-лошият клиент
✅ За какво най-често питат клиентите
✅ Какво са In learning и thelinkedblog на LinkedIn – какви са целите и за какви бизнеси / потребители са направени

 

За Теди Рафаилова: Преди да се превърне в един от най-разпознаваемите български букстаграм-ъри и да създаде блога The Bilingual Reader, тя е отдадена на обучението си в Юридически факултет на СУ. Освен със страстта си към книгите, Теди е известна и с посветеността си на хуманитарни каузи и организации. Била е член на Съвет на Децата към ДАЗД, секретар, вицепрезидент и президент на клубове от семейството на Ротаракт България – Дистрикт 2482, както и дистриктен офицер. Теди е създател и на първата в България #Bookstagram академия. Има опит в провеждането на семинари за бизнес етикет и публично говорене на български, английски и руски език. Koнсултант и обучител по LinkedIn маркетинг.


За Александър КръстевАвтор е на Блогът за LinkedIn The Linked Blog и създател на дигитална агенция развива успешни комуникационни канали в онлайн среда вече близо 15 години. От 2015 г. е хоноруван преподавател по дисциплината “Социализиране на бизнес комуникацията – LinkedIn” в маг.програма на Нов български университет, водещ е и на курсовете по LinkedIn маркетинг в СофтУни и ARC Academy. Александър е автор на първата българска специализирана е-книга „LinkedIn – Социалните контакти в полза на бизнеса“ (2010 година). Създател и редактор в най-големия сайт за книги и четене в България – многократно награждаваният AzCheta.com. През 2013 година става носител на наградата „Рицар на книгата“ на Асоциация „Българска книга“ и получава титлата „Посланик на библиотеките“ от Българската библиотечно-информационна асоциация. През последните години е организатор и модератор на редица инициативи и събития за насърчаване на четенето и дискусии на тема “четене”. 
Споделете