Спортните събития от изминалата седмица с акценти в предаването от 7 август:

 

Коментари за:

 

– Успехите на българските младежи в Леката атлетика.
– Българският национален отбор по волейбол в лицето на Цветан Соколов се бори за оцеляване и обещава успехи над силни отбори.
– Кедъра – за участието му в инициативата „Моята първа работа“, организирана от „Пощенска кутия за приказки“ съвместно със Социалното министерство.
– Тенис: Григор Димитров се готви за предстоящите турнири. Той ще играе в Монреал с тотален „новобранец“ – 23годишният Алексий Галарно от Канада. Какво ще се случи с Джокович, който продължава да бъде един от двамата най-добри в света, заемайки 6-то място в световната ранглиста?
– Започна футболното първенство в Англия.
– БГ футбол.
– Басктетбол: Мъжкият Национален отбор продължава подготовката си за началото на квалификациите и участието си в Европейско първенство. Двама знакови баскетболисти Иван Лилов и Павел Маринов се събраха в отбора на Ямбол.
– Европейско първенство за девойки до 18г.в София. Нашите момичета заеха 8-мо място, след като отстъпиха на Румъния 65: 82.
– Политика: Четвърто служебно правителство. Защо България не може да се отърси от зависимостта си към Русия?
– Интервю на Мария Бояджиева с огнената актриса и художник Бояна Русева.

 

Събеседници:

 

– Баскетболистката Гергана Брънзова и Данаил Димитров, завърнал се в България след 22 години живот САЩ – в разговор за холистичния баскетбол – възпитание в цялост чрез пример.
– Иво Иванов – с включване зад Океана.
– Кончината на легендата Бил Ръсел, притежател на 11 шампионски титли за „Бостън Селтикс“.
– Христо Арабов – музикант, барабанист на групата „Selabrations“, която оцелява 30 години на сцената, но и човек свързан много със спорта.

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД:
07 август 2022
Епизод 55