Да посееш талант, за да ожънеш света

Пусни

Епизод №4 е за пътешествията на умовете и телата ни през времето и пространството.

 

За начало облечете се хем добре, хем с вкус, защото ще разберем какво общо имат Малкият ледников период и картината „Жътва“ на Брьогел Стария от 1565 г. със съвременната мода. Как се прави коприна от паяк и кожа от ананас и кога кучето Лайка ще завладее модните подиуми? Отговорите дефилират с лейбъла FASHIONxNBU в компанията на три дами: дизайнерът Кристина Савова, маркетологът Стефания Темелкова и студентката Ралица Николова.

 

Ще научим къде драконите се спускат от небето, за да се любуват на момичетата с най-дългите вратове, както и кои са Мис и Мистър Драматичен поглед в природата. Поемаме през Пловдив за Камбоджа, Виетнам, Тайланд, Филипините, Лаос, Мианмар и ОАЕ. Връщането е през Мароко, а водач е фотографът Минко Михайлов.

 

Накрая ще изтрещим с Тръмп, Байдън, Харис, папата и едно много специално куче. От години собственикът му – ютюбърът Lars von Retriever – радва милиони с клипове, в които световни лидери пеят метъл и рок. Истински гласове, монтирани с хирургична точност с истинската музика.

 

Любопитно ви е как звучи дуетът Доналд-Ким? Тогава слушайте до края!

 

Последвайте „Изотопия“ и в социалните мрежи:
Фейсбук: www.facebook.com/IzotopiaBNR
Инстаграм: www.instagram.com/izotopia_horizont
Уеб: bnr.bg/horizont/izotopia/broadcast

 

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: