Спортна среща с Камен Алипиев

4 септември 2022

Пусни

Спортните събития от изминалата седмица с акценти в предаването от 4 септември: Ще чуете коментари за:

 

– Европейско първенство по баскетбол: България губи с 91:81 от Черна гора, мачът би могъл да се нарече най-добрият от играта на нашите до момента на Европейското, след загубите от Испания и Турция.

 

– Некоректното поведение на „ЦСКА София“ срещу легендите на техния бивш клуб, които се появиха на мача срещу“ЦСКА 1948“.

– Формула 1 – за голямата награда на Нидерландия на пистата Зандворд, където Верстапен поведе пред Ле Клер. Хамилтън зае 4 място.

 

– Събеседници:

– Никола Ибришимов с анализ на първата седмица на US Open, която ще се запомни с отпадането на Серина Уилямс и краят на нейната кариера. Отпадна и Григор Димитров. Любопитното е, че от 2008-ма година насам никой не е успял да защити титлата си на този турнир.
– Очертава се и силен Sofia Open, с участието и на Григор Димитров.

 

– Роберт Лазаров с анализ на Европейското по баскетбол и трите поредни загуби на България.

 

– Николай Иванов с анализ на провала на Българския мъжки национален отбор по волейбол на Световното първенство.

 

– Включване на Иво Иванов с най-интересните неща от спортния живот в Съединените Щати. Дирк Новицки с отбора на „Далас Маверик“, които честват в Кьолн, отказването на Новицки – пенсионирането на фланелката му с Националния отбор на Германия.

 

– Екстремни спортове: Триатлонът „Лъвско сърце“ в Приморско. Гергана Данева, която е един от организаторите и Иван Гръблев, който участва за трета поредна година и в момента заема почетното 1-во място, които разказват за трудните изпитания при които е преминало състезанието – бури, вълни и много кал по терена. Уникално състезание с близо 1000 участници, които въпреки трудностите са финиширали успешно.

 

– Спортно катерене: бъдещо събитие, което ще се проведе на 17 и 18 септември, дванадесета поред катерачна среща – Лъкатник – Яворец, която е и Държавно първенство по скално катерене.

 

– Николай Петков – легенда в катеренето и алпинизма.

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: