политически некоректно

Политически НЕкоректно със Силвия Великова от 12.02.2023

Пусни

▪️Как второто издание на списъка „Магнитски“ ще се отрази на предизборната кампания? Каква оценка е той за работата на прокуратурата, МВР и ДАНС в периода след първото му издание? Ще има ли и европейската реакция, след като общо 8 български граждани бяха санкционирани от САЩ и Великобритания? За това говорим в това издание на „Политически Некоректно“.

▪️ Какво свърши между „Магнитски“ 1 и 2 държавното обвинение? Как ще процедира то след доста конкретните обвиненията в корупция, описани от Финансовото министерство на САЩ, по отношение на Владислав Горанов, Румен Овчаров, Александър Николов, Иван Генов и Николай Малинов? Това коментираме с бившия прокурор Андрей Янкулов.

▪️ Скандали по време на конгреса на БСП. Защо бяха изключени 14 от критиците на Корнелия Нинова? Какво означава „референдум за джендър образованието в училище“? Защо социалистите неглижираха списъка „Магнитски“? Говорим с Румен Гечев от БСП.

▪️ Какво от отиващата си седмица впечатли Иво Балев ще чуете в „Новини с добавена стойност“. В рубриката „Отвъд Хоризонт-а“ Силвия Петрова търси причините за световния проблем с недостига на лекарства.

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: