политически некоректно

Политически НЕкоректно със Силвия Великова от 20.11.2022

Пусни

▪️ Нощта на пренаписването на Изборния кодекс е на път да зачеркне и най-крехките очаквания за съставяне на макар и временно редовно правителство. Оформилите се хартиено мнозинство и антихартиено малцинство от сряда насам се обвиняват взаимно кой води страната към нови избори и кой бяга от реалните проблеми на страната.

▪️ За упоритостта на БСП да върне смесеното гласуване, накъде тласкат партията, изолирайки я, нейните бивши коалиционни партньори, и верни ли са слуховете за напрежение в партийните структури по места? За това говорим с евродепутата от БСП Петър Витанов.

▪️ Как от партия, част от коалицията на „Промяната“, БСП се превърна в партия, част от коалицията на „реванша“? Ласкаят ли се от „Демократична България“ от зачестилите комплименти от страна на Бойко Борисов и ГЕРБ? Ще изтрие ли „антихартиената“ акция разделителните линии между ДБ и „Продължаваме Промяната“? Това са част от темите, които коментираме със съпредседателя на ДБ Христо Иванов.

▪️ По темите от седмицата е и сатиричният коментар на Иво Балев в „Новини с добавена стойност“. В рубриката ни „Отвъд Хоризонт-а“ Силвия Петрова ни напомня, че от 19 ноември светът е футбол.

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: