257podcast: За насладата от лютото в бизнеса

За насладата от лютото в бизнеса

Пусни

Александър Кюркиев  – Сандо – човекът, който знае колко люто може да е най-лютото на вкус и усет, но и каква е насладата от него. Той е ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast.

 

Сандо e от хората, с които свързваме скейт културата в България. Живял е в Малта и Англия. Връщайки се в България като много млади хора избира спокойствието и живота на село заедно със семейството си. А любимия си вкус към лютото Сандо превръща в тренд и бизнес. Благодарение на него тази година в с. Лозен отвори врати и първият в Европа “Музей на Лютото“ с над 70 вида люти чушки, разнообразни факти и инсталации, както и откритото пространство за работилници и събития.

 

🌶 Какво е общото между вкуса към скейт културата и вкуса към лютото?

🌶 Как Сандо открива лютият връх  и го превръща в свой?

🌶 Как лютото се превръща в наслада?

🌶 Колко лют може да бъде бизнесът?

🌶 Да превърнеш хобито си в бизнес, но и в култура, която да развиваш – какви са стъпките?

 

🎧▶️ За всичко това говорят Александър Кюркиев – Сандо и Катя Василева в  257 podcast 

 

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

 

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: