Изотопия #68: Трансцендентални тикви

Трансцендентални тикви

Пусни

Изотопия представя „Трансцендентални тикви“

.

В този епизод на Изотопия се настройте за по-специфично общение с нещата от живота и живота на нещата, защото всичко ще оживее.  

.

Ще ви стъкмим олтар от жълти цветя и захаросани черепи за среща със семейството, интерпретация на езическото и религиозното в изкуството и почит към любимите хора, които никога не отиват съвсем отвъд. За Деня на мъртвите, тачен в Мексико и други латиноамерикански държави, ще говорим с художничката Ана Монтеро.  

.

И тази година не ни се размина спорът за Хелоуин и Деня на будителите, но ще опитаме да смирим и най-непримиримите, като ви запознаем с 306-килограмовата Холи от Старо Оряхово, 180-килограмовата Тейлър Суифт от Охайо, предозиралите със сладко Бийвъс и Бътхед, хорър фермерите, сините и синьозелените тикви, както и тиквите спасителки от Бангладеш. Ще има и Бритни Спиърс като Майкъл Джексън, оркестрирана от изкуствен интелект. Не е „Бийтълс“, знаем го добре.

.

Чуйте Изотопия и епизода „Трансцендентални тикви“ на binar.bg:

.

Последвайте ни за пакости и лакомства и в социалните мрежи: 

.

Фейсбук: www.facebook.com/IzotopiaBNR               

Инстаграм: www.instagram.com/izotopia_horizont                       

Уеб: https://bnr.bg/horizont/izotopia/broadcast    

 

*Изотопия ще ви отведе на места, които ще ви изумят. Да очертаят територия за свободните и най-вече будни особняци, които имат какво да кажат. Излъчва се на живо по „Хоризонт“ всеки четвъртък от 22:00 ч. до полунощ.

 

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: