Куражът е като надеждата – бялата лястовица, за която трябва винаги да се грижим

Пусни

Вярата в теб самия, безусловният труд и оня горе да ти удари едно рамо е Светата троица, която сбъдва мечтите“, смята д-р Елена Стефанова, гостът през април в отличения с PR Приз 2021 „257 podcast“.

 

Тя определя себе си като непримирима. Оставайки кръгъл сирак на 11 години, Елена се вкопчва в живота и в търсене на неговия смисъл. Извървявайки пътя на родителите си, д-р Стефанова завършва медицина, но сблъсъкът ѝ със здравната система, я отклонява от лекарската професия и я поставя на кръстопът.

 

„Ние трябва да оставим нещо изключително красиво след себе си, за да има смисъл от цялото страдание, с което сме се сблъскали. Важно е да откриеш границите на възможностите си и да дадеш най-доброто от себе си“, казва д-р Стефанова по повод лекарската професия.

 

За непримиримостта в нея, какво си казва в трудни моменти, откъде идва вътрешната ѝ сила и смелост в „живота, даден ни назаем“, по думите ѝ, за какво е благодарна – слушайте емоционалното и спиращо дъха участие на д-р Елена Стефанова в „257 podcast“ с водещи – Катя Василева и Кристина Крънчева.

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: