257 podcast

Елица Стоилова: Да позволим на технологиите да ни върнат обратно времето да бъдем хора

Пусни

В „257 podcast“ посрещаме лятото с нови предизвикателства и нови и интересни ководещи със своите лични истории за успехите и провалите, които ги движат напред в личностното и кариерното развитие.

 

Ководещ на Катя Василева в новия епизод на подкаста за личностно и кариерно развитие е чатбот кралицата с няколко Ротари огърлици Елица Стоилова. Тя е съосновател и управител на Umni.bg, платформа, даваща възможност на бизнесите сами, без технически знания и умения, да направят, управляват и обучават чатбот за сайта с изкуствен интелект.

 

Елица има зад гърба си 22-годишна кариера в хотелиерството в Северна Африка и на Марианските острови в Тихия океан – от аниматор до директор „Маркетинг“ и генерален директор на хотел там. Била е дългогодишен председател и консултант на маркетинг комитет към Туристическата организация на Марианските острови (ТОМО). Елица има 2 правителствени отличия от ТОМО за приноса ѝ в развитието на тропическата дестинация. Тя е дългогодишен член на American Hotels & Lodging Association, Ротари, SKAL.

 

В „257 podcast“ Елица идва със своята история за успехите и провалите, които я движат напред, както и като ководещ на Катя Василева, която отговаря на въпросите ѝ.

 

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: