Георги Малчев: Успехът зависи от ценностите

Пусни

„Трябва да видиш успеха в очите на другите. В автобиграфиите сме космонавти, но когато видим в очите на хората, че сме направили нещо добро – това е истинският успех. Той зависи от ценностите. Моите ценности са да променям света по отношение на живота в домовете за възрастни хора. Правим го заедно с Ваня Ананиева чрез фондация „Предай нататък“. Да съм за пример означава и като давам обратно и споделям опита си, както със студентите ми, така и в общността на стартъпите, в бизнес средите“, казва Георги Малчев – експерт по дигитален маркетиг, ментор и мотиватор.

 

Задължително трябва да си уязвим, ако искаш да си лидер, да помагаш на хората, на общността, част от която си, смята Георги Малчев.

 

„Хората трябва да те възприeмат като човек като тях и в същото време като човек, който е успял да си намачка егото“, казва още той.

 

Двамата с Катя Василева говорят и за ролята на куража, решителността и увереността, провала.

„Провалът – о, това е нещо страхотно“ е философията на Георги Малчев.

 

Сигурно сте чували за модела KISS – запази (keep), подобри (improve), започни (start), спри (stop). И ще останете супер впечатлени, че може да се използва във всяка ситуация. Георги Малчев хвърля ръкавицата и към Катя Василева за собствения й анализ по модела KISS.

 

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: