Как да не сме самотни на върха на успеха

Пусни

Ако искаме да сме здрави и във форма дълго време, трябва да спортуваме, категоричен е Дойчин Кършовски – един от най-успешните персонални инструктори по здравословен стил и начин на живот в Съединените щати. Той е ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast .

За да спортуваме редовно и отговорно обаче трябва да намираме време за това.

✅ Какъв е ключът в забързаното ежедневие и във водовъртежа за оцеляване да намираме редовно време за физическа активност?

✅ Възможно ли е да живеем дълго, без да остаряваме? Оказва се, че е отговорът е положителен. Какво можем да направим още днес, за да удължим живота си?

✅ Как да сме здрави и щастливи до последния си ден?

✅ Щастлив означава и да не си сам. Как да общуваме ефективно и да преодолеем самотата, дори и на най-високото стъпало на успеха?

🎧▶️Отговорите дават заедно Катя Василева и Дойчин Кършовски.

 

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

 

Слушайте и тук:
Споделете
Копирайте и поставете този код в сайта си, за да го вградитe:
ПРЕГЛЕД: